Tabbert Barones met voortent van Eilers

Dit is nu een unieke combinatie. Een Tabbert Barones toercaravan met een op maat gemaakte voortent van Eilers. Een wintervaste op maat gemaakte voortent met een water- en tochtdichte aansluiting.

De Tabbert is voorzien van een ruime zithoek (kan ook als bed worden gebruikt) en een ruim tweepersoons bed. Ook is in de Tabbert een kleine badkamer aanwezig voorzien van chemisch toilet. Tot slot een keukenblok met ruime kastruimte. Voor de Tabbert staat een door gerenommeerd tentenmaker Ben Eilers op maat gemaakte voortent. Deze voortent is water en tochtdicht bevestigd, er zit nog 5 jaar garantie op de tent. In de ruime voortent is genoeg plaats voor een eethoek, extra bed, of andere inrichting. Bovendien is de voortent voorzien va een ruim keukenblok met wastafel. Aanwezig is ook een krachtige automatische bad geiser. De caravan en voortent zijn niet aangesloten op het riool en niet voorzien van een douche. Dit is echter geen probleem. Op steenworp afstand kunt u gebruik maken van ons grote en schone sanitair gebouw.

De tuin is recent aangelegd met fraai straatwerk. Ook is de tuin voorzien van een fijne schuur met de nodige opslagruimte.

Al met al een uniek plaatje om te zien. Kamperen met de nodige luxe op een zeer fraaie plek.


Prijs € 8950.00,- (incl. stageld 2017)
Matriaal Kunssttof
Slaapkamers 2
Accessoires Voortent - Tuin - schuur -
Tuin

Fraai, recent aangelegd straatwerk - schuur - tuinset.

Meer weten over deze occassion?

Neem contant op

Contactgegevens

Camping De Eenhoorn
Burgerwoudweg 1
1476 NE Schardam
Holland

0031-(0)653798020

Contactformulier

Volg ons